AA - Audio
Teljes körű színpadtechnika, színpadépítés

Egyedi színpadépítés zenei eseményekre, koncertekre

Színpadépítés és teljes körű kivitelezés

Cégünk kínálata egyedülálló és rugalmas színpadtechnikai megoldásokat nyújt kisebb és nagyobb koncertek és további zenei események számára egyaránt. Teljes körű színpadépítést és kivitelezést vállalunk, ami azt jelenti, hogy az esemény jellegétől függően biztosítjuk a színpad tervezését, felállítását és lebontását is. A színpadok teljesen modulárisak, így bármilyen méretű és magasságú színpad elkészítése lehetséges. Ezen felül, vállalunk speciális formájú színpadokat is, legyen szó háromszögről vagy trapézről, hogy minden rendezvény egyedi igényeit kielégíthessük.

Teljes körű színpadtechnika, színpadépítés

Színpadtechnika, színpadépítés - Rugalmas borítási lehetőségek

A színpadépítés egyik fontos tényezője a színpadok borítása, mely kulcsfontosságú a rendezvény hangulatának és stílusának kialakításában. Cégünk kínálatában beltéri eseményekhez normál szőnyeggel vagy balett szőnyeggel borított színpadok is elérhetők. A normál szőnyeg felülete sima és elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a balett szőnyeg a táncos eseményekhez optimalizált csúszásmentes felületet biztosít. Kültéri eseményekre pedig rendelkezésre állnak speciális csúszásmentesített műanyag bevonatú színpad elemek. Ezek a bevonatok időjárásállók és biztosítják a biztonságos mozgást még nedves körülmények között is.

Egyedi színpadépítés, struktúrák

Az egyediségünk egyik alapja az, hogy színpadépítés során rugalmasan alkalmazkodunk minden esemény egyedi igényeihez. Színpadelemeinkből nem csupán hagyományos színpadokat állítunk össze, hanem egyedi esetekben a színpad alapanyagait felhasználva akár lelátót vagy más emelvényt is építünk. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy a rendezvény koncepcióját kreatív módon kiegészítsük és a színpadot az esemény jellegéhez igazítsuk.

Teljes körű színpadtechnika, színpadépítés

Színpadépítés a biztonság és minőség jegyében

Színpadépítés során kiemelten fontos számunkra a minőség és az elégedettség, melyeket a szakértő csapatunk és a kiválóan karbantartott eszközeink garantálnak. Az alábbiakban felsorolunk néhány paramétert, mellyel a magas minőséget képviseljük:

  • Magas teherbírás: 750kg/m2 teherbírással rendelkeznek a színpadelemek
  • Biztonságos használat: az általunk kínált színpadelemek magas minőségű anyagokból készülnek, stabilan és biztonságosan felállíthatók
  • Az összes szükséges TÜV bizonylatot mellékeljük, hogy ügyfeleink nyugodt szívvel bízhatnak meg bennünk