AA - Audio

Teljes körű rendezvénytechnika:

Egy rendezvény szervezése komoly munkát, időt és aggodalmat okozhat a megrendelőnek.
Kik vagyunk mi? Azok, akik leveszik a terhet a válláról, és ott vagyunk egy esemény rendezvénytechnikai kiszolgálásában A-tól Z-ig.
Hang-, fény-, látvány-, és színpadtechnikával foglalkozunk.
Miképpen csináljuk ezt? Lépésről lépésre, minden igényt figyelembe véve.

 

  • Felmérés

A megkeresés után egy megfelelő időpontot egyeztetve, ha megoldható,  helyszín bejárással egybekötve felvesszük az igényeket, mind a szervező, mind a fellépők részéről. Ennél a folyamatnál már gondolatban készülnek a tervek.

 

  • Ajánlat

Miután minden igényt megtudtunk, csapatunk összerak egy egyedi ajánlatot, amelyben a rendezvényhez mérten 3D-ben vagy képekben megpróbálunk mindent szimulálni, hogy a megrendelő teljes egészében el tudja képzelni a mi általunk megálmodott koncepciót. Amennyiben szükséges, bármit tudunk módosítani a közbejövő igényeknek megfelelően.

 

  • Tervezés

Miután elfogadásra került az ajánlat, megkezdődik a pontos tervezői munka.
Itt az összes apró részletet figyelembe véve elkészítjük a végleges technikai felállást, egyeztetve az összes fellépővel, produkcióval.

 

  • Építés

Amikor elérkeztünk a rendezvény napjához, megkezdődik a technika felépítése. Szakképzett kollégáink gyorsan, profin és rugalmasan installálják az eszközöket a helyszínen.

 

  • Tesztelés

Amint elkészült miden a helyszínen, kezdődik az eszközök beállítása az adott körülményekhez mérten. Itt is minden apró részletet figyelembe veszünk, és folyamatosan egyeztetünk a megrendelővel.

 

  • Rendezvénykész állapot

Sikeres beállítás és teszt után elérkezünk a kész állapothoz, amely minden esetben minimum a rendezvény kezdeti időpontja előtt 2 órával van.

 

  • Lebonyolítás

Mivel minden fellépő igényét előre egyeztettük, így Őket már teljesen előkészülve tudjuk várni, ezáltal csökkentve az átállási időket és megóvva az eseményt az esetleges technikai hibáktól.