AA - Audio

Legyen szó egy beltéri vagy kültéri, kisebb vagy nagyobb eseményről, teljes körű színpadtechnikai kivitelezést vállalunk, valamint színpad bérlés is lehetséges. Színpadaink teljesen modulárisak, tehát minden esetben bármilyen méretű és magasságú színpad kivitelezhető, legyen speciális háromszög vagy trapéz alakról. A színpadot beltéri eseményen tudjuk borítani normál szőnyeggel, vagy táncos eseményre balett szőnyeggel, kültérre pedig speciális csúszásmentesített műanyag bevonatú színpad elemekkel rendelkezünk. Egyedi esetekben tudunk a színpadelemből akár lelátót vagy egyéb más emelvényt is építeni. Színpad elemeink 750kg/m2 teherbírással és az összes szükséges TÜV bizonylattal rendelkeznek.

Színpad fedések esetén is több mérettel rendelkezünk, az egészen kicsi 4 lábas 5x4 m méretűtől a fesztiválok alkalmával használatos 8 lábas 20x14 méteresig. A fedések esetében is minden biztonságtechnikai szabályt betartunk, az eszközök rendelkeznek TÜV minősítéssel, a  tervezésnél pedig minden esetben statikai vizsgálat segítségével választjuk ki a legmegfelelőbb színpadfedést. Beltéri helyszínekre tudunk biztosítani traverz kereteket, akár dekorációs céllal vagy installációhoz is. Traverz elemek segítségével igény esetén bármilyen speciális alakzat kirakható, függeszthető.

Színpad építés esetén a fedések és keretek függesztéséhez lánckúszó motorokat használunk, több teherbírású motorral is rendelkezünk, ezek segítségével több tonnát is tudunk rögzíteni. Ezek esetében is szigorúan alkalmazunk minden szükséges óvintézkedést.

Rendelkezünk taposókordonnal, csőkordonnal, illetve mobilkerítéssel is, mivel a színpad területét általában el kell szeparálni a közönségtől.

Rendezvénysátrak biztosításával is foglalkozunk az egészen kicsitől akár 100 m hosszig. Ezekhez teljes egészében rendelkezünk asztalokkal és padokkal, illetve téli rendezvény esetében fűtéssel.