AA - Audio
AA - Audio

Új terméket mutatott be az EAW a 2022-es InfoComm Shown Las Vegas-ban.
EAW® AC6 ADAPTIV OSZLOP HANGSUGÁRZÓ KIEMELT figyelmet kapott A 2022-ES INFOCOMM SHOW-ON.

Az EAW a Signature ADAPTive hangszóró készletével és egy alacsony profilú dobozával az AC6 stúdióminőségű hangzást biztosít bármilyen eseményhez.

A márka híres ADAPTive termékcsaládjának legújabb tagja, az AC6 sávszélessége 65Hz-20KHz, maximális SPL pedig 143dB, így ideális azok a AV-szakemberek számára, akik kivételes hangteljesítményt várnak el egy olyan hangszórótól, amely beleolvad a telepítés esztétikájába.

Bár valamivel kisebb, mint elődei, az AC6 ugyanannyi élvonalbeli funkciót tartalmaz. Az EAW Resolution™ 2 szoftverén keresztül kezelt AC6 Adaptive Performance™ technológiájával kompenzálni tudja a lefedettséget és az irányíthatóságot. A hangszóró minden tényezőjének és szempontjának integrálásával az AC6 bármilyen helyen háromdimenziós lefedettséget tud produkálni, így még a legrosszabb akusztikával rendelkező helyeken is tökéletes.

Az AC6 emellett fel van szerelve az EAW Focusing™ és DynO™ digitális jelfeldolgozásával is. Ez azt jelenti, hogy az AC6 bármilyen hangerő mellett tiszta és dinamikus hangzást biztosít tiszta impulzus válasszal. Hat alacsony frekvenciájú és harminc nagyfrekvenciás jelátalakítóval ez az oszlop hangfal stúdióminőségű hangot tud előállítani 20 kHz-től egészen 65 Hz-ig, bármilyen hangerőn.

„Az új AC6 bemutatása az InfoCommon izgalmas lehetőség az EAW számára, hogy továbbra is csatlakozzon az AV-piachoz, és támogassa azt” – mondja TJ Smith, az Eastern Acoustic Works (EAW) elnöke. „Az AC6 ugyanazt a nagy teljesítményű DSP-eszközkészletet tartalmazza, amelyről már az EAW jól ismert, tovább erősítve küldetésünket.